Urime dr. Gjekë Marinaj!…

Me këtë postim dua ta përgëzojë mikun e nderuar dr. Gjeke Marinaj, për suksesin që ka arritur dija e tij prej studiuesi e shkencëtari. Futja e teorisë mbi PROTONIZMIN në sistemin akademik në Kinë është arritje dhe sukses i madh! Unë pata fatin ta njohë shumë më herët dhe të bashkëpunojë me te qysh kur themeloi dhe drejtoi gazetën “ZËRI I POETËVE”, po ashtu pata fatin ta takoja personalisht në Dallas – Tiranë e në Prishtinë time, janë vetëm disa nga arsyet pse iu gëzohem edhe ma shumë sukseseve të Gjekës!
Miku im Gjekë Marinaj, nga zemra të uroj sukses dhe mbarësi të tjera në rrugën tuaj të suksesshme!
Zoti ty të bekoftë!
Zoti e bekoftë edhe Malësinë e Madhe që të lindi e të rriti!

Zoti e bekoftë Amerikën, që iu krijon kushte dijetarëve për sukseset si të tuajat!

Vëllazërisht!
Shefqet Dibrani