Haradinaj: Nuk ka asnjë kërcënim për ndarjen e Kosovës

Në Kosovë kryeministri, Ramush Haradinaj, vizitoi kampin e trupave amerikane që shërbejnë në kuadër të forcave paqeruajtëse të NATO-s dhe prej andej garantoi siç tha, siguri për të gjithë qytetarët e Kosovës të të gjitha etnive. Ai po ashtu i cilësoi si retorike dhe pa asnjë peshë idetë rreth ndarjes territoriale të Kosovës, të cilat janë shpeshtuar ndërsar Kosova dhe Serbia pohojnë të kenë hyrë në periudhën përfundimtare të bisedimeve për një marrëveshje normalizimi ndërmjet tyre.

https://www.zeriamerikes.com/a/4509280.html