“Kronikë e Derës së Gjon Buzukut”

Së shpejti do të dalin në qarkullim për lexuesit në Shqipëri e Kosovë dhe trevat etnike shqiptare në Ballkan si dhe në Diasporat Shqiptare, studimi monografik “Kronikë e Derës së Gjon Buzxukut” (i ripunuar e plotësuar) i historianit Jaho Brahaj.

Kjo është vepra ma e mira dhe ma e plota për jeten e veprimtarinë e Gjon Buzukut dhe nji nga veprat ma të arrira në historiografinë panshqiptare.

Nga: Valdet Ermali – Tiranë