Numri special i Revistës ILLZ për Skënderbeun

E kush më shumë e më mirë se biznesmeni humanist FLAMUR HOXHA, financuesi i saj, i gëzohet daljes se këtij numri special të revistës “Illz” – revistë letrare e Tiranës, e cila i kushtimohet krejtësisht Gjergj Kastriotit – Skënderbeut – Heroi ynë Kombëtar, krenari e përjetshme e tokës dhe brezave shqiptarë.