1. Pronarit i del pronari!
2. Daci bie dy herë në kos!
3. Më shpesh bien tërmete se qeveritë!
4. I tolerojmë fenë tjetrit, por jo mendimin!
5. Sytë i kemi në ballë dhe shikimin në celular!
6. Dashurojmë kapitalizmin, urrejmë kapitalistët!
7. Dënimi përjetshëm kthehet në qortim shoqëror!

Please follow and like us: